EvenimentePovestea mea de Oscar, 7 aprilie 2016

Asociatia Allberry va fi prezenta la "Povestea mea de Oscar", eveniment organizat de BNI Romania, in calitate de expozant.

Evenimentul va avea loc in data de 7 aprilie la Hotel Caro (Strada Barbu Vacarescu nr 164), in intervalul orar 8.30-14.00.

Daca doriti sa ne vizitati si sa participati, accesati acest link.

Detalii suplimentare gasiti pe pagina BNI Romania.

Va asteptam!Dar din dar vom face Rai, 28 noiembrie 2015

Allberry organizeaza expozitia cu vanzare si lansare de comenzi de cadouri pentru Craciun, produse autohtone realizate de catre ONG-uri, asociatii si fundatii.

Daca faci parte din echipa de resurse umane, Markering, Achizitii sau alt department al companiei, care se ocupa de aprovizionarea cu daruri de Craciun pentru client, furnizori, parteneri de afaceri, colegi, te asteptam la expozitia:

“Dar din dar vom face rai”

Expozitie de cadouri autohtone pentru Craciun, workshop-uri profesionale pentru adulti si ateliere pentru copii

28 noiembrie 2015

Eveniment organizat de Allberry

La PostModernism Museum Bucuresti

Expozitia reuneste o gama diversa de produse realizate manual in ateliere protejate si structure ale economiei sociale: lumanari, globulete, ornamente specific sezonului, produse de panificatie, brelocuri, tablorui pictate, cani, pahare etc.

Participantii vor beneficia de 8 workshopuri, adresate atat adultilor, cat si copiilor, care sunt initati sa-si insoteasca parintii si sa viziteze expozitia de cadouri de Craciun.

Intalnirea are loc in data de 28 noiembrie 2015 la La PostModernism Museum Bucuresti, cladirea Kingston a Swan Office Building, Sos. Bucuresti Nord nr. 15-23, Pipera.

Participarea la expozitie se face pe baza de inscriere prealabila.

Te rugam sa te inscrii la urmatorul link.

Participarea la workshopuri este gratuita, dar incurajam donatiile, redirectionarea impozitului pe profit din companii si, mai ales, comenzi de cadouri lansate catre ONG-urile producatoare prezente la expozitie.

Pentru mai multe detalii referitoare la exponate si la agenda workshopurilor, vizitati urmatorul link.

Te asteptam sa vizitezi expozitia, sa participi la workshopuri, sa alegi si sa lansezi comenzi de cadouri pentru Craciun!

Urmareste-ne si pe facebook, zilnic vom posta noutati despre expozanti, produse si workshop-uri.

DAR DIN DAR VOM FACE RAI!

  
    

Newsletter

 
Vrei sa fii informat prin email despre reduceri, promotii si noutati?